Banking English Filler questions-Set 26 for Bank exam

Welcome to the www.micsecompetitivexam.com Online English Section. Here we are providing you Banking English Filler questions-26 which is based on Bank/Insurance exams

Directions (1-10) Each question below has two blanks, each blank indicating that something has been omitted. Find out which option can be used to fill up the blank in the sentence in the same sequence to make it meaningfully complete.

1. Higher thresholds will ease the ……burden and also reduce the filing …….on the system.
A)composite, time
B) compliance, load
C) important, speed
D) complex, process
E) heavy, exertion

2. The SEBI panel on corporate governance led by Uday proposed ……changes …..at tightening standards.
A) significant, concentrated
B) reinformative, directed
C) new, guided
D) radical, targeted
E) sweeping, aimed

3. Tata motor, the sole maker of electric vehicle in India, …….disbelief over……price submitted bt rival Mahindra.
A) opined, cost
B) explained, assumed
C) expressed, bid
D) exclaimed, selling
E) retorted, fixed

4. Thousands of farmers ……India are …….the benefits of RCF fertilizer.
A) across, reaping
B) around, proposing
C) from, giving
D) of, cutting
E) in, accepting

5. Reviving credit ………and………stressed assets will be the top priorities the newly appointed chairman of SBI.
A) cards, increasing
B) strategy, disposing
C) development, collecting
D) growth, resolving
E) demands, promoting

Don't miss: Previous Year Banking Questions

6. SEBI’s new rules …..rating agencies to make a quick assessment of……events impacting a company’s
financials.
A) have, opposite
B) claims, helpful
C) entails, lucky
D) require, adverse
E) obliges, auspicious

7. Policy makers now…..gold as an asset class, both for consumption and investment, and are working both for consumption and investment, and are working on policies to …….the spot and derivative market, the MCX.
A) identify, hurt
B) distinguish, weak
C) recall, harden
D) recognise, strengthen
E) lengthy, out

8. Bitcoin is viewed as an alternative asset class, but it has a ….way to go before it becomes a legal
medium of……in India.
A) huge, barter
B) long, exchange
C) difficult, revision
D) short, deal
E) challenging, interchange

9. The .. …. wait is finally……………..
A) prolonged, over
B) delayed, off
C) sustained, on
D) extended, finished
E) lengthy, out

10. This year has……………to be a ……for bitcoin, the most popular cryptocurrency.
A) confirmed, stage
B) settled, watershed
C) proved, landmark
D) analysed, vestige
E) affirmed, battleground

Read also- More filler questions

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Banking English Filler questions-Set 26 with New Pattern: Answers

1. B
2. E
3. C
4. A
5. D
6. D
7. E
8. B
9. A
10. C
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Kindly share the materials with your friends

You may also like to Read:

1)Section wise current affairs

Read more article

1)New pattern English questions

2)one-words-substitution

3)Previous year English questions

4)words phrase-replacement questions

5)New pattern reasoning questions

6)More Arithmetic questions

You can join or visit at Facebook Page or for always Twitter in touch with further updates.

(Visited 21 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
Hello World

Be the first to comment on "Banking English Filler questions-Set 26 for Bank exam"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook20
Facebook